Regentparrets frokostmenu

 

På Restaurant De 2 Have vil Regenparret få en 3 retters menu, hvor råvarerne i videst muligt omfang er lokale

​Forret

Rimmet jomfruhummerhaler med creme af Limfjordsøsters, vild peberrod fra Hulsig hede, agurk og strandurter fra Grenen.
 


Hertil nydes en Grauerburgunder ”Von Kaiserstuhl” – K.H. Johner, Baden-Baden.
 
 
 

Hovedret

Havtaske stegt i Skagenskinke med sen sommergrønt fra egen have, syltede kantareller fra heden og skummede hummersauce.
 

Hertil nydes en Tavel ”Le dame Rouse” – Dom. 2011 – De la Moderere.
 
 
 

Dessert

Chokoladekage af mørk og hvid chokolade – serveres med blåbær fra Tuen – som friske, syltede og som sorbet.
 

Hertil nydes en fine old Tawny – Buller, Victoria.
 

Kontakt

Borgmestersekretær Lene Axelsen
98 45 90 05 / 29 21 55 54